Minggu, 20 Januari 2019

Protein Power - milyen mennyiség alkalmas maximalizálása érdekében izomtömeg nyeresége?

Csak, hogy mennyi fehérje tudom igényel napi látni eredmények? Mennyi fehérje túl sok? És hány gramm egészséges fehérje testem asszimilálni minden étkezés?

„Az egyetlen módszer fogsz építeni izom is fogyaszt elég a teljes, egészséges fehérje mindennapi. Egyszerűen megszerzése kalóriát nem elegendő. Ha nem fogyasztanak magas fehérjetartalmú ételek belül 60-90 perc edzés után, te jelentőségét elveszti, hogy időt töltött megadóztatása az izomtömeg a fitneszteremben. Közvetlenül igyekszem, hogy legalább 350-400 gramm fehérjét naponta a holtszezon, a testsúly körülbelül 235 font.” - Jason Arntz, IFBB profi testépítő.

„Az egyik kell ragaszkodni a magas fehérjetartalmú, mérsékelt szénhidráttartalmú, alacsony zsírtartalmú étrend. Egy kiváló iránymutatás lenne navigálni 50% -a zsírból származó fehérje, 40% -a szénhidrát és 10% zsír. Ez lehetővé teszi, hogy átveheti a kiváló minőségű izomtömeg maradva inkább sovány.” - Chad Nicholls, a professzionális sport Táplálkozási Szakértő.

Ez csak egy sablont; mindenki öröklődés és anyagcsere folyamat különböző. Meg kell alakítani ezeket a százalékokat, hogy illeszkedjen a bizonyos igényeket. Például, ha teszel a zsír könnyen előfordulhat, hogy csökkenteni kell a szénhidrát-fogyasztás; ha marad nagyon sovány, akkor lehet emelni szénhidrát fogyasztása.

„A szabványok szoktunk használni a 0,67-1 gramm egészséges fehérje egy extra font testsúly naponta. Ez az összeg nem szavatolja az eredményt, ez biztosítja, hogy Ön teljesíti az egészséges fehérje iránti kereslet. Az eredmények épülnek a genetika valamint a képzési programot.” - Kritin Reimers, Ph.D., RD, a felügyelő a táplálkozás és az egészség és a wellness-Conagra Brands.

Több, mint egyszerűen, hogy mennyi fehérje, ami alapvető tényező, hogy fontolja meg a minőségi egészséges fehérje az élelmiszerekben. A jobb minőségű fehérje található állati erőforrások, mint a tojás, marhahús és a tej. Ez az ajánlás több mint hiszi kétharmada származik remek fehérje. Ha kapsz egy csomó az egészséges fehérje kenyerek és tészták, akkor szüksége lehet nagyobb, mint 1 gramm extra font naponta.

A címet a második probléma, akik azt hiszik, hogy a magas fehérje fogyasztás aggaszt a vese, teszi a test istállót kalcium és kiszárad Önnek. Hagyjuk foglalkozzunk minden ezeket az aggályokat. Frist, a vese stressz tárgya akik kórtörténetében vesebetegség; egészséges emberek számára, akkor az valószínűleg nem baj. Másodszor, a fokozott fehérje bevitel nem fokozza a kalcium kiválasztódását pisilni, de a szervezet alkalmazkodik azzal, hogy megerősítette a kalcium felszívódását az étel. Harmadszor, van néhány szükséges vizeletvesztés, de sok egészséges és kiegyensúlyozott profi sportolók fognak inni elegendő folyadékot.

Tartsuk szem előtt, hogy összpontosítva kizárólag egy tápanyag egy étrend nem egészséges és kiegyensúlyozott. Ha kapsz egy majdnem minden fehérjetartalmú étrend, akkor fogadok, hogy kimaradnak a létfontosságú tápanyagokat. Ha megtartja az egyensúlyt a szénhidrátok, fehérjék és a zsírt, és szintén nem overindulge amennyire a teljes kalória megy, az egészséges fehérje bevitel nem lesz túl nagy.

A címet a 3. aggodalomra ad okot, nem veszek az elképzelés, hogy a szervezet lehet venni csak számos fehérje gramm étel, legyen az 30, vagy bármi. Ez a gondolat azt hiszi, hogy nem számít, ha azt mérjük 300 felesleg vagy 120 fontot, valamint nem számít, ha csak úgy emelkedett TV nézés. Nincs áldozat alapját ezek a korlátozások.

Mi történik ez: a test egy úszómedencéje aminosav hogy folyamatosan megújul; az egészséges fehérjék szedi bomlanak le, néhány minden bizonnyal a legnagyobb valószínűséggel, hogy medencét, míg mások esetében hasznosítható energia. Ha kapok elég fehérjét, a szervezet asszimilálni mit tud, és éget a többi energetikai, vagy tárolja a zsírt. Természetesen, nem eszik minden fehérje egy lövés teszi a józan ész; inkább, feldarabolja 3-4 étkezés naponta. Ez kellene, hogy sor általában, ha nem szedi szigorúbb lépéseket, hogy ne erre.

Vannak millió eltalálja az internetes keresés meghajtó Egészség - pszichés és fizikai wellness, szív egészség és fitness, rákos sejtek, jóga, hogyan lehet leküzdeni bizonyos körülmények között, például diabetikus problémák, magas vérnyomás, túlsúly, stroke, valamint mutatók a tömeg csökkentését, valamint hogy pontosan hogyan lehet bővíteni magasabb, sok más fogalmak egyre dicséretben. Beletelik egy tisztességes kis kutatást, hogy felfedezzék bármelyike ​​helyszínen, hogy van annyi, hogy a kínálat az összes ilyen téren, nem is beszélve az egyik, hogy összekapcsolják az összes igény a legbelső egészség - öröm, boldogság, valamint a múltban.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Protéines Puissance - Quel est le montant approprié afin de maximiser les gains de masse musculaire?

Combien ai-je besoin de protéines par jour pour voir les résultats? Combien de protéines est beaucoup trop? Et combien de grammes de protéin...