Minggu, 20 Januari 2019

Olbaltumvielu Power - cik liela summa ir piemērota, lai maksimāli palielinātu muskuļu masas pieaugumu?

Cik daudz proteīna man ir nepieciešama katru dienu, lai redzētu rezultātus? Cik daudz proteīna ir pārāk daudz? Un cik gramu veselīgu olbaltumvielu var mans ķermenis asimilēt katrā ēdienreizē?

"Vienīgais veids, jūs gatavojas būvēt muskuļu , ir patērē pietiekami pilnīgu veselīgu olbaltumvielu ikdienā. Vienkārši iegūt kalorijas nav pietiekams. Ja jums nav patērēt augsta proteīna milti 60-90 minūšu laikā pēc apmācību laikā, tu esi nozīmīgums zaudēt šo laiku jūs pavada nodokļu uzlikšanas savu muskuļu masu, fitnesa centrā. Tieši, es mēģinātu iegūt vismaz 350-400 gramus olbaltumvielu dienā šajā klusajā sezonā, pie ķermeņa ir aptuveni 235 mārciņas. " - Jason ARNTZ, IFBB pro kultūrists.

"Viens ir nepieciešams, lai stick ar augstu proteīna, mērenu ogļhidrātu, zema tauku diētu. Lielisks vadlīnijas būtu orientēties 50% kaloriju no proteīna, 40% no ogļhidrātu un 10% no taukiem. Tas ļaus jums iegūt augstas kvalitātes muskuļu masu, uzturoties diezgan liesa. " - Čada Nicholls, profesionāla sporta uztura speciālistu.

Tas ir tikai dizains veidni; visi ir iedzimtība, kā arī vielmaiņas process ir dažādi. Jums ir nepieciešams, lai pielāgotu šos procentus, lai atbilstu jūsu konkrētas prasības. Piemēram, ja jūs laiž tauku viegli, jums var būt nepieciešams, lai samazinātu ogļhidrātu patēriņu; Ja jums palikt ļoti vienkāršs, jums var būt, lai palielinātu ogļhidrātu patēriņu.

"Standarti mēs parasti izmantojam ir 0,67-1 grams veselīgu olbaltumvielu uz papildu mārciņu ķermeņa svara katru dienu šī summa negarantē rezultātus;. Tas nodrošina, ka jūs atbilst jūsu veselīgu olbaltumvielu pieprasījumu Rezultātus ir balstīti uz jūsu ģenētiku. un arī savu mācību programmu. " - Kritin Reimers, Ph.D., RD ​​ir vadītājs uztura un veselības un labsajūtu pie CONAGRA zīmoliem.

Vairāk nekā vienkārši, cik daudz olbaltumvielu, svarīgs faktors, kas jāapsver, ir veselīga olbaltumvielas jūsu pārtikas kvalitāti. Augstāka kvalitātes olbaltumvielas ir atrodams dzīvnieku resursiem, piemēram, olu, liellopu gaļas un arī pienu. Šis ieteikums vairāk domā divas trešdaļas no augšas iecirtums proteīnu. Ja jums ir daudz no jūsu veselīgu olbaltumvielu no maizes un pastas, jums, iespējams, ir nepieciešams lielāks par 1 gramu papildu mārciņu katru dienu.

Lai risinātu otro bažas, daži domā, ka ar augstu olbaltumvielu patēriņš rūpes nieres, padara ķermeņa novietni kalciju un dehidratizē jums. Atļaut ir tikt galā ar katru no šīm problēmām. Frist, nieru stress ir saistīts ar cilvēkiem, kuriem ir bijusi nieru slimība; veseliem cilvēkiem, tas, visticamāk, nav problēmas. Otrkārt, uzlabota proteīnu uzņemšanu dara uzlabo kalcija izdalīšanos ar urinēt, taču organisms pielāgojas, palielinot savu kalcija uzsūkšanos jūsu pārtiku. Treškārt, tur ir daži nepieciešams urīna zudums, bet daudzas veselīgas un līdzsvarotas profesionāli sportisti gatavojas dzert pietiekami daudz šķidrumu.

Paturiet prātā, ka, koncentrējoties tikai uz vienu uzturvielas diētas plānu nav veselīgi un līdzsvarots. Ja jums par gandrīz visu proteīnu diētas plānu, jūs varat bet, jūs izlaižot par svarīgo uzturvielu. Ja jūs saglabāt līdzsvaru starp ogļhidrātu, olbaltumvielu un arī tauku, un arī nav overindulge cik kopējais kaloriju iet, jūsu veselīgu olbaltumvielu uzņemšana nebūs pārmērīgs.

Lai risinātu 3. bažas, man nav nopirkt priekšstatu, ka jūsu organisms var veikt tikai daudzu olbaltumvielu grami trauka, vai tas būtu 30 vai neatkarīgi. Šī ideja domā, ka tas nav svarīgi, ja es sver 300 papildu mārciņas vai 120 mārciņas, kā arī tas nav svarīgi, ja es tikai pieauga no skatīšanās TV. Nav upuris pamata šiem ierobežojumiem.

Kas notiek, tas ir: jūsu ķermenis ir peldbaseins Aminos tā nepārtraukti atjauno; kā veselīgu proteīna jūs lietojat, ir sadalīti, daži noteikti būs, visticamāk, šim baseinam, bet citi var tikt izmantoti, lai enerģiju. Ja jūs saņemat pietiekami daudz olbaltumvielu, ķermenis būs uzņemt to, ko var un sadedzināt pārējo enerģiju vai saglabāt to kā tauki. Protams, ne ēst visu savu olbaltumu vienā kadrā padara labu sajūtu; drīzāk, sadalīt to uz augšu uz 3-4 ēdienreizēm dienā. Tas būtu jānotiek, parasti, ja jūs lietojat stingrākas darbības nevar darīt.

Ir miljoniem trāpījumi interneta meklēšanas disku par veselību - no psiholoģiskas fizisko labsajūtu, sirds veselības un fitnesa, vēža šūnas, joga, kā pārvarēt īpašas dzīves apstākļi, piemēram, diabēta jautājumiem, hipertensija, liekā svara, Stoke, kā arī norādes par svara samazinājums, kā arī tieši tā, kā paplašināt garāks, ar daudzām citām koncepcijām iegūt godpilno. Tas aizņem taisnīgu mazliet pētījumu, lai atklātu jebkādus viena vietne, kurā ir tik daudz piegādāt visās šajās jomās, nemaz nerunājot par tādu, kas var apvienot visas prasības par jūsu visdziļākais veselībai - prieku, svētlaimi kā arī pagātni.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Protéines Puissance - Quel est le montant approprié afin de maximiser les gains de masse musculaire?

Combien ai-je besoin de protéines par jour pour voir les résultats? Combien de protéines est beaucoup trop? Et combien de grammes de protéin...