Minggu, 20 Januari 2019

Protein Power - Hvor store er egnet for å maksimere muskel masse gevinster?

Akkurat hvor mye protein trenger jeg daglig for å se resultater? Hvor mye protein er altfor mye? Og hvor mange gram av sunne proteiner kan kroppen min assimilere i hvert måltid?

"Den eneste måten du kommer til å bygge muskler er å konsumere nok fulle sunt protein hver dag. Bare få kalorier er ikke tilstrekkelig. Hvis du ikke bruker en høy-protein måltid innen 60-90 minutter etter trening, er du i betydning å miste den tiden du brukte beskatte din muskelmasse på treningssenteret. Direkte, jeg prøver å få i det minste 350-400 gram protein per dag i off-season, i kroppsvekt på rundt 235 pounds." - Jason Arntz, IFBB pro bodybuilder.

"En må holde seg med en høy-protein, moderat karbohydrat, lav-fett diett. En utmerket retningslinje ville være å navigere 50% av kaloriene fra protein, 40% fra karbohydrater og 10% fra fett. Dette vil gjøre deg i stand til å få topp kvalitet muskelmasse mens du bor heller mager." - Chad Nicholls, en profesjonell sports ernæringsekspert.

Dette er bare et design; alle er arvelighet og også metabolske prosess er ulike. Du må tilpasse disse prosentsatsene som er tilpasset dine visse krav. For eksempel, hvis du setter på fett lett, må du kanskje redusere carb forbruk; hvis du bor veldig mager, må du kanskje øke carb forbruk.

"Standardene vi vanligvis bruker er 0,67 til 1 gram sunt protein per ekstra pund av kroppsvekt hver dag Mengden garanterer ikke resultater,. Det sikrer at du oppfyller sunn protein etterspørsel Resultatene er basert på genetikk. og også treningsprogrammet ditt." - Kritin Reimers, Ph.D., RD, er veileder for ernæring og helse og velvære på Conagra Brands.

Mer enn bare hvor mye protein, en viktig faktor å vurdere er kvaliteten på sunne proteiner i matvarer. Jo høyere kvalitet protein finnes i animalske ressurser som egg, biff og også melk. At anbefalingen i løpet mener to tredjedeler er fra en topp hakk protein. Hvis du får en masse sunn protein fra brød og pasta, vil du muligens trenger mer enn ett gram per ekstra pund hver dag.

For å møte den andre bekymring, noen tror at høy-protein forbruket bekymrer nyrene, gjør kroppen skur kalsium og tørker deg. La oss håndtere hver av disse bekymringene. Frist, nyrene spenning relatert til personer som har en historie med nyresykdom; for friske mennesker, sannsynligvis er det ikke et problem. For det andre gjør forbedret proteininntaket forbedre kalsiumutskillelsen i urin, men kroppen tilpasser seg ved å øke absorpsjonen av kalsium i maten. Tredje, det er noen nødvendig urinlekkasje, men mange sunne profesjonelle idrettsutøvere kommer til å drikke nok væske.

Husk at å fokusere utelukkende på ett næringsstoff i en diett plan er ikke sunt og balansert. Hvis du får på en nesten all-protein diett plan, kan du satse du går glipp av viktige næringsstoffer. Hvis du holder en balanse mellom karbohydrater, protein og også fett, og heller ikke overindulge så langt totale kalorier går, vil sunn protein inntak ikke være overdreven.

For å møte den tredje bekymring, jeg kjøper ikke den oppfatningen at kroppen kan ta i litt mange gram protein per fatet, enten det er 30 eller hva. At ideen mener det spiller ingen rolle om jeg veier 300 ekstra pounds eller 120 pounds, så vel som det ikke spiller noen rolle om jeg bare steg fra å vise TV. Det er ingen offer grunnlag for disse begrensningene.

Hva skjer er dette: kroppen din har et svømmebasseng av aminos det stadig fornyer; som de sunne proteiner du tar i blir brutt ned, noen vil sikkert mest sannsynlig at svømmebassenget mens andre kan brukes til energi. Hvis du får nok protein, vil kroppen assimilere hva den kan og brenne resten for energi eller lagre det som fett. Naturligvis ikke spise all protein i ett skudd fornuftig; heller, dele den opp i 3-4 måltider per dag. Dette bør skje vanligvis mindre du tar alvorlige handlinger ikke å gjøre det.

Det finnes millioner treff på internett søk stasjonen for Helse - fra psykisk til fysisk velvære, hjerte helse og fitness, kreftceller, yoga, hvordan å overvinne spesielle forhold som diabetes, høyt blodtrykk, overvekt, stoke, og også tips om vekt reduksjon samt nøyaktig hvordan å utvide høyere, med mange andre konsepter får hederlig omtale. Det tar en god bit av forskning for å finne noen nettsted som har så mye å levere på alle fronter, enn si en som kan kombinere alle kravene for din innerste helse - glede, lykke så vel som tidligere.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Protéines Puissance - Quel est le montant approprié afin de maximiser les gains de masse musculaire?

Combien ai-je besoin de protéines par jour pour voir les résultats? Combien de protéines est beaucoup trop? Et combien de grammes de protéin...